Poze adaugate: 113 (vezi pozele)
Albume adaugate: 3 (vezi albumele)
Comentarii date: 0 (vezi comentariile)
Comentarii primite: 0 (vezi comentariile)
Despre mine:

Ambalaje Plastic Ambalaje din Plastic Mase plastice Produse din Plastic.
Oferim o gama completa de ambalaje plastic, ambalaje din plastic, mase plastice, produse din plastic, cutii de plastic, flacoane, recipienti, flacoane nunti, ambalaje vinoteci, pet, bidoane, capace. Suntem producatori de mase plastice, ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PET. Realizam orice fel de produse din plastic, ambalaje, peturi sau flacoane culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului.

SC ALFA PLAST SRL
    Cluj-Napoca, Romania

Tel Fix: 0264433877
    Mobil: 0741217337
    office@alfaplast.ro

produse din plastic mase palsticeSuntem producatori de ambalaje plastic, realizate din materiale plastice, cutii pet-uri, flacoane pentru industria alimentara, chimica, cosmetica si farmaceutica.

Producem diferite tipuri de ambalaje plastic si recipienti din PVC, recipiente de unica folosinta, materiale promotionale din polipropilena. Oferim o gama completa de ambalaje plastic pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie.

"Ambalajul vinde produsul" a devenit atat de incetatenit incat este de-a dreptul un slogan. Dar cat se poate de real! Se stie ca primul impact vizual pe care il avem cu un produs este cu ambalajul. Inainte de calitate este prezentarea produsului. Poate fi un produs oricat de bun, daca prezentarea lui este indoielnica sau lasa de dorit ramane pe raft. Daca in schimb ne atrage in mod deosebit datorita ambalajului, il cumparam... si-apoi, ne convingem pe parcurs daca merita sa-l luam si alta data. Dar prima data ne-a atras atentia datorita ambalajului ingenios, atractiv.

Domeniul ambalajelor din plastic (flacoane, recipiente, canistre sau bidoane) a cunoscut o dezvoltare uimitoare pe parcursul ultimilor 50 de ani. Astazi sunt mai multe optiuni ca oricand cand vine vorba de ambalaje din plastic, fie ca se adreseaza domeniilor farmaceutic sau cosmetic, fie produselor din industria alimentara ori chimica.

Capacitatea de productie a firmei ALFA PLAST este infinita. Datorita utilajelor moderne de productie, precum si departamentului de conceptie, design si matriterie, putem concepe si realiza orice tip si orice model de ambalaj din plastic. Intelegand aceasta tendinta pe piata comerciala, noi, ALFA PLAST, ca producator de ambalaje din material plastic am incercat incontinuu sa diversificam si sa ne modernizam gama de modele si tipuri de ambalaje fabricate si oferite producatorilor din cele mai diverse ramuri: industrie alimentara, industrie cosmetica si farmaceutica, industrie chimica. Pentru oricare din aceste ramuri, toate ambalajele sunt avizate sanitar.

Mai mult, am investit in partea de design, conceptie si proiectare a ambalajelor plastice, infiintand o sectie de matriterie unde ambalajul D-voastra capata viata, de la stadiul de idee devenind proiect, apoi matrita, ramanand doar sa imbuteliati produsele. Materialele pe care le folosim acopera deasemenea o larga paleta, in fuctie de tipul de produs imbuteliat si de tehnologia folosita.

De la polietilena (HDPE sau LDPE-polietilena de inalta sau joasa densitate). Polipropilena (PP) sau PET, utilizate ca atare sau in combinatie, procesate prin tehnologii de suflare sau injectie, prin termoformare, acoperind cele mai exigente pretentii in privinta culorilor, ori transparente, intr-un design cat se paote de original sau ingenios; toate acestea vi le putem oferii, nu trebuie decat sa ne contactati iar NOI VA IMBRACAM PRODUSUL LA PATRU ACE!

Gama Produse: ambalaje plastic, mase plastice, produse din plastic,cutii de plastic, flacoane, canistre pet, bidoane, capace din materiale plastice, mase plastice, ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PE, produse din plastic, ambalaje plastic, mase plastice, peturi sau flacaone culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului.

 

SC ALFA PLAST SRL
    Cluj-Napoca, Romania

Tel Fix: 0264433877
    Mobil: 0741217337
    office@alfaplast.ro

Ambalaje produse din plastic ambalaje plastic producator plastic mase plastice flacoane plastic cutii plastic ambalaje cutii ambalaje folie hartie plastic pungi plastic productie ambalaje producatori ambalaje ambalare ambalaje cadouri ambalaj plastic utilaje plastic ambalaj ambalaje unica folosinta plastic pvc tipuri de ambalaje cutii ambalaj pungi de plastic ambalaje complexe eco ambalaje obiecte promotionale producator pvc ambalaje vin afaceri personalizare


SC ALFA PLAST SRL
    Cluj-Napoca, Romania

Tel Fix: 0264433877
    Mobil: 0741217337
    office@alfaplast.ro

Mase Plastice. Oferim o gama completa de mase plastice, cutii de plastic, sticle, recipienti, flacoane, canistre pet, bidoane, capace, saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Productie ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PET. Realizam orice fel de sticla sau flacon culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului.

Societatea ALFA PLAST srl este recunoscută pe piaţa producătorilor de materiale plastice, produse din plastic, ambalaje şi confecţii din polietilenă, atât în judeţ cât şi pe plan naţional.

despre producatori mase plasticeCu o crestere rapida a comertului in ultimii ani, ALFA PLAST a devenit rapid una dintre cele mai respectate si puternice marci din domeniul maselor plastice si al ambalajelor din plastic in tara. Sediul companiei noastre si, o linia de productie se afla in Cluj-Napoca. De aici oferim produse si servicii in toata tara si cautam sa ne extinded si pe plan european.

Numărul clienţilor care agreează produsele societăţii este în continuă creştere.
Ofeim clienţilor noştri un pachet complet de produse si servicii destinate ambalării: ambalaje din plastic si polietilena pentru produse alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie, produse comerciale, produse cosmetice si produse industriale.

Producţia de ambalaje din plastic, produse din plastic si polietilenă este realizată astăzi pe mai multe linii de amplasate în spaţii proprii de producţie.Societatea mai deţine în proprietate spaţii pentru birouri precum şi spaţii pentru depozitarea materiei prime şi a produselor finite.

Pentru a oferii preturi competitive clientilor nostrii, ransportul materiei prime sau al produselor fabricate este realizat de catre societatea noastra prin mijloace de transport proprii.

Ne selectam cu grija personalul pe criterii de competenţă şi cu atribuţii bine stabilite. Dispunem de o adevarata echipa de experti ce lucreza in compania noastra, reusind astfel sa obtina cele mai de calitate servicii si produse din industria plastica.

Avem tot timpul in vedere sa oferim produse superiore din punct de vedere calitativ si cu un pret cat mai competitiv astfel am devenit o marca de incredere aici in Romania cat si peste hotare.

 

SC ALFA PLAST SRL
    Cluj-Napoca, Romania

Tel Fix: 0264433877
    Mobil: 0741217337
    office@alfaplast.ro

Ambalaje produse din plastic ambalaje plastic producator plastic mase plastice flacoane plastic cutii plastic ambalaje cutii ambalaje folie hartie plastic pungi plastic productie ambalaje producatori ambalaje ambalare ambalaje cadouri ambalaj plastic utilaje plastic ambalaj ambalaje unica folosinta plastic pvc tipuri de ambalaje cutii ambalaj pungi de plastic ambalaje complexe eco ambalaje obiecte promotionale producator pvc ambalaje vin afaceri personalizare


Servicii Mase Plastice. Oferim o gama completa de mase plastice, produse din plastic, ambalaje plastic, cutii, sticle, recipienti, flacoane, canistre pet, bidoane, capace, din materiale plastice. Productie ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PET. Realizam orice fel de sticla sau flacon culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului.

mase plasticeRealiza matrite pentru produsele din plastic. Ambalaje realizate din materiale plastice respecta toate normele europene in domeniul calitatii si mediului.

Prelucrare de materiale plastice se relizeaza conform standardelor internationale. Oferim servicii complete in productia si furnizarea de materiale plastice, ambalaje, pet-uri realizate din materiale plastice.

Producem ambalaje si cutii din PVC transparent, ambalaje tip blister, recipiente de unica folosinta, materiale promotionale din polipropilena. Oferim o gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie.

 

Contact mase plastice, produse din plastic, ambalaje plastic, cutii de plastic, sticle, recipienti, flacoane, canistre pet, bidoane, capace, saci, sacose, invelitori din materiale plastice.


SC ALFA PLAST SRL
    Cluj-Napoca, Romania

Tel Fix: 0264433877
    Mobil: 0741217337
    office@alfaplast.ro